Completează formularul de înscriere!

English schoolCum să vă concentrați atenția copilului asupra învățării limbii engleze

noiembrie 3, 2021
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2021/11/1-2.png

Părintele – un explorator al limbii engleze Cunoașterea limbilor străine este cheia care deschide orice uși, fie că este vorba de un loc de muncă de prestigiu, de călătorie în jurul lumii sau de o universitate europeană. Pentru ca copilul dumneavoastră să intre într-o astfel de instituție de învățământ superior, voi, părinții, trebuie să începeți...

Părintele – un explorator al limbii engleze

Cunoașterea limbilor străine este cheia care deschide orice uși, fie că este vorba de un loc de muncă de prestigiu, de călătorie în jurul lumii sau de o universitate europeană. Pentru ca copilul dumneavoastră să intre într-o astfel de instituție de învățământ superior, voi, părinții, trebuie să începeți să-l pregătiți încă din copilărie – să studiați engleza cu el. Primul pas va fi să-l aduceți la cursuri de engleză pentru copii la Ciocana. Dar participarea dumneavoastră la acest proces este, de asemenea, foarte importantă. Cursurile de engleză pentru copii la Buiucani au pregătit un set de sfaturi pentru părinții care doresc să-i învețe micuțului o limbă străină.

Este ușor să începi să înveți o limbă străină încă din copilărie. Pentru nivelul elementar, cunoștințele părinților sunt suficiente pentru copil. Încearcați să învățați cu el alfabetul, denumirea animalelor, plantelor, părților corpului. Citiți-i cărți într-o limbă străină și, cel mai important, prezentați informații într-un mod jucăuș. Sarcina principală a unui părinte este să nu descurajeze dragostea de limbă și să arate că învățarea unei limbi străine poate fi distractivă.

Dacă un copil are o sclipire în ochi și dorința de a învăța limba lui Shakespeare, atunci veniți cu el la cursuri de engleză pentru copii la Botanica. Dacă, în timp ce studiați o limbă străină cu copilul dvs., ați observat că dvs. însuvă ați început să uitați nivelul de bază, atunci vă așteptăm la cursurile de engleză în Chișinău. Și nu vă scuzați și spuneți că aveți un orar foarte încărcat. Puteți studia fără a părăsi casă, la cursurile de engleză online în Chișinău.

Cum să insufle copilului tău dragostea pentru o limbă străină

Părintele trebuie să fie entuziasmat. După cum am menționat anterior, totul depinde de dvs. Dacă copilul vede că mamei sau tatălui său îi place să se uite la filme americane, să citească romanele „Jane Eyre” și „Gone with the Wind” în original, să asculte melodii de Celine Dion, Elvis Presley, Bob Dylan fără traducere, atunci el cu siguranță va dori să vi se alăture. La început cauza va fi doar simplu interes, iar apoi el însuși se va aprinde cu aceste hobby-uri. Cursurile de engleză în Chișinău recomandă încurajarea micilor exploratori. Copilul trebuie să înțeleagă că ceea ce face el este important.

Online

Nu încercați să învățați totul dintr-o dată. Activitățile cu copilul acasă nu trebuie să dureze mai mult de 30 de minute. Dacă lecția se prelungește timp de o oră, atunci copilul va obosi și nu va dori să perceapă informațiile. În prima etapă, lecția ar trebui să dureze, în mod ideal, 10-15 minute. Lecțiile trebuie să fie în fiecare zi, la o anumită oră. Acest lucru va face mai ușor pentru copilul dumneavoastră să se concentreze și vă puteți organiza ziua într-un mod convenabil pentru dvs.

Nu vă concentrați asupra regulilor gramaticale. Nu are sens să încărcați copilul cu Present Perfect Continuous și Past Perfect – pentru aceasta există școala și cursuri de limba engleză pentru copii la Buiucani, Botanica și Ciocana. Puteți să practicați împreună cu el vorbire fluentă. De exemplu, puteți organiza o zi de limbă străină și să vorbiți numai în engleză. Astfel, o limbă străină va fi percepută ca o limbă maternă, care poate fi vorbită în orice moment.

Folosiți gesturi excesive și expresii faciale expresive. Această tehnică îl va ajuta pe copil să memorizeze mai bine cuvintele și expresiile și, în general, o emoționalitate sănătoasă în comunicare nu a afectat încă pe nimeni. Joacă emoții, flutură mâinile când vă luați rămas bun. Aceste manipulări simple contribuie la memorizarea rapidă a textului însoțitor.

Răbdare, răbdare și răbdare din nou! Totul va funcționa, dar nu imediat. Învățarea oricărei limbi necesită timp. Repetați expresia cu copilul dvs. de mai multe ori dacă nu-și poate aminti. Încearcați să nu-l certați dacă ceva nu iese. Amintiți-vă că și dvs. ați eșuat la un moment dat. Dar tot ați atins rezultatul dorit. Acum este timpul să vă ajutați copilul să obțină același rezultat sau chiar mai bun. Numai de ajutorul și implicarea dumneavoastră în proces depinde rezultatul acestuia.