Completează formularul de înscriere!

English schoolGreșelile profesorilor din școli. Cum să nu descurajăm copiii să învețe o limbă

noiembrie 3, 2021
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2021/11/4-3.jpg

Greșeli majore Este destul de dificil să îmbunătățim limba engleză chiar și pentru adulți, dar ce putem spune despre copii. Tânăra generație are nevoie de motivație pentru a învăța o limbă străină. De regulă, acest impuls este dat de părinți și profesori. Dacă primii nu greșesc atât de des, deoarece știu abordarea față de copilul...

Greșeli majore

Este destul de dificil să îmbunătățim limba engleză chiar și pentru adulți, dar ce putem spune despre copii. Tânăra generație are nevoie de motivație pentru a învăța o limbă străină. De regulă, acest impuls este dat de părinți și profesori. Dacă primii nu greșesc atât de des, deoarece știu abordarea față de copilul lor, profesorul are deseori probleme. Cursurile de engleză pentru copii la Ciocana au dezvăluit cele mai frecvente greșeli ale profesorilor care încearcă să transmită materialul elevilor.

„Când aveam vârsta ta, învățam texte pe de rost, 3-4 pagini pe zi!” – astfel de fraze pot fi auzite de copilul tău la o lecție de engleză. Nu uitați că metodele draconice în predare au fost folosite acum 10-20 de ani, dar timpul nu stă pe loc, la fel ca și metodele de predare.

Se credea că, cu cât un elev lucrează mai mult în clasă și duce la bun sfârșit temele, cu atât asimilează mai bine materialul. Astăzi, mai sunt profesori care mă pun să scriu mai multe pagini de transcrieri, să citesc subiecte pe de rost și să studiez literatura de specialitate. Ei nu înțeleg că predarea unei limbi străine poate fi transformată într-un proces distractiv. Aveți încredere în cursurile de limba engleză pentru copii la Buiucani pentru a învăța copilul să vorbească frumos. Folosim cele mai noi și mai eficiente metode de predare. Sarcina părinților nu este de a forța copilul să învețe materialul pe de rost, ci scopul profesorului este să mestece materialul și să-l învețe pe copil să-și amintească materialul primit pentru o perioadă lungă de timp, de preferință pentru totdeauna.

Sfaturi pentru învățarea limbilor străine

Învață-ți elevul să răspundă natural și fără să se gândească la întrebări. Copilul se poate răsfăța și reproduce fraze într-o limbă străină cu diferite intonații și expresii faciale, ba chiar i se permite să facă grimase. Profesori la cursurile de engleză pentru copii la Botanica, că prin această abordare, copiii nu vor avea această barieră între profesor și elev, și vor învăța limba cu plăcere.

În plus, profesorul din clasă poate folosi surse alternative de informații, precum filme în limba engleză, muzică sau cărți. Profesorul poate cere acasă să vizioneze un film, iar în lecție să îl dezasambleze. Pentru generația modernă, vizionarea conținutului video va fi mai convenabilă și mai informativă decât citirea literaturii. În primul rând, studentul poate viziona filme americane cu subtitrări în rusă, apoi cu subtitrări în engleză și apoi fără niciun fel de subtitrări. Cântecele pot fi ascultate, în general, mergând pe drum sau într-o excursie.

Generația mai tânără asimilează materialul mai ușor dacă încerci să-l îmbini cu activități creative. De exemplu, dacă un copil are talent la cântat, atunci în clasă puteți cânta cântece scurte într-o limbă străină, puteți scrie versuri, puteți juca în limba engleză, puteți scrie povestiri/schițe.

Și nu uitați de greșeli. Nu este nevoie să-l certați pe elev pentru o greșeală sau nu trebuie să-l întrerupeți când vorbește pentru a corecta. Așteptați ca elevul să termine și apoi veți rezolva toate greșelile pe care le-a făcut. Amintiți-vă că este mai bine să lăudați copilul pentru propoziții compuse corect și accentul corect. Apoi acesta va avea un stimulent să continue să învețe o limbă străină. Specialiștii de la cursuri de limba engleză pentru copii la Botanica, cursuri de limba engleză pentru copii la Buiucani și cursuri de limba engleză pentru copii la Ciocana vor vedea potențialul bebelușului dvs. si îi vor ajuta să învețe o limba străină fără stres pentru psihicul copilului. Numai ca ei vor vedea că studierea nu prezintă doar partea teoretică, ci și este o perioadă de timp incredibil de interesantă.