Completează formularul de înscriere!

English schoolCum s-a schimbat viața unei persoane după ce a învățat limba engleză

noiembrie 28, 2021
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2021/08/unnamed-2-1.jpg

Engleza pentru realizarea succesului Engleza este una dintre cele mai recunoscute limbi din lume, cu peste un miliard de oameni care o vorbesc. Cunoștințele ei ajută la depășirea tuturor dificultăților de comunicare în timpul diferitelor călătorii. Dacă doriți să învățați limba engleză, școala online «Success Academy» vă poate oferi speranță într-un viitor fericit! Vizitând cursuri...

Engleza pentru realizarea succesului

Engleza este una dintre cele mai recunoscute limbi din lume, cu peste un miliard de oameni care o vorbesc. Cunoștințele ei ajută la depășirea tuturor dificultăților de comunicare în timpul diferitelor călătorii.

Dacă doriți să învățați limba engleză, școala online «Success Academy» vă poate oferi speranță într-un viitor fericit! Vizitând cursuri de engleză online Chișinău, puteți să comunicаți cu diferiți oameni din întreaga lume, să găsiți personae cu gânduri similare în orașul natal, să să vă împrieteniți online cu străinii și multe altele.

Întreaga lume este deschisă pentru comunicare!

Împreună cu școala de engleză online „Success Academy”, elevii pot obține rezultate incredibile! Dacă te înscrii la cursuri de engleză online Chișinău, în sala de clasă va trebui deseori să comunici cu interlocutorii tăi pentru a-ți dezvolta și stăpâni diferite abilități de comunicare.

În doar un an de studiu, veți avea posibilitate să:

 • Comunicați pe subiecte simple
 • Fiind în străinătate să vorbiți cu străinii
 • Să vă faceți prieteni din aproape orice țară
 • Descoperiți noi culturi și orizonturi
 • Obțineți un lucru de vis
 • Deveniți cetățean al lumii
 • Stăpâniți subiecte non-standard, care se găsesc rar în viața de zi cu zi
 • Dezvoltați calitățile personale și erudiția
 • Obțineți libertatea de a partaja și de a primi informații în timpul călătoriei
 • Să studiați la o universitate prestigioasă din Europa

Eficacitatea cursurilor de engleză pentru copiii Chișinău ciocana

Cursurile oferite de şcoală online «Success Academy» se bazează pe metodа de predare ESL, care poate înlocui lecțiile la anumite discipline și nu numai.

 • – Lecțiile se desfășoară atât individual, cât și în grupuri de la 2 până la 5 persoane, datorită cărora crește eficiența cursurilor online de engleză la Chișinău. De asemenea, această tehnică vă permite să vă îmbogăţi vocabularul, să vă dezvăluiți slăbiciunile în limbă, să întăriți partea gramaticală, citirea, engleza scrisă și vorbită.
 • Pentru a se asigura că studenții primesc sprijinul lingvistic de care au nevoie, profesorii ESL interacționează de obicei cu tutorii, acordând atenție fiecărui student în mod individual.
 • Copiii pot vizita aproape oricand cursuri de engleza pentru copii de botanica, nu numai in timpul orelor, deoarece instituțiile de învățământ ESL sunt dotate cu playere video, o bibliotecă, software special și diverse stații de lucru.
 • – Prin înscrierea la cursuri de engleză la Chișinău ciocana, copiii vor avea o oportunitate unică de a studia într-un mediu destul de distractiv, creativ și dinamic de care vor fi încântați. Va fi posibil să vizionați desene animate interesante, să studiați diverse cântece și multe altele. Doar din prima zi de cursuri, puteți să învăţaţi cuvinte noi, iar doar într-o lună veți cunoaște aproximativ 20 de cuvinte noi, foarte necesare care pot fi folosite în diferite situații. Copiilor le plac aceste cursuri de engleză ciocana mult mai mult decât cursurile de desen!

Engleza – calea spre perfecțiune

Studierea limbii engleze la școala «Success Academy» folosind metoda ESL, este considerată cea mai bună platformă pentru învățarea acestei limbi, care vă va ajuta să stăpâniți pe deplin programa școlară în limba engleză, să vă pregătiți pentru examene precum: examenele Cambridge, IELTS și TOEFL.

Școala de limba engleză ESL este, în primul rând, eficiența eficienţa studiului, asigurarea calității și cea mai perfectă modalitate de a dobândi libertatea în comunicare.