Completează formularul de înscriere!

English schoolEngleza pentru personae de afaceri

noiembrie 28, 2021
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2021/09/216.jpg

În lumea noastră modernă este foarte dificil să construim o carieră de succes fără cunoașterea limbei engleze. Pentru a vă dezvolta și conduce cu succes afacerea în străinătate, trebuie numaidecit să acordați studierii limbii engleze primul loc. Dacă doriți să vă simtiți ușor în lumea afacerilor, să comunicați liber cu investitorii voștri, să scrieți corect...

În lumea noastră modernă este foarte dificil să construim o carieră de succes fără cunoașterea limbei engleze. Pentru a vă dezvolta și conduce cu succes afacerea în străinătate, trebuie numaidecit să acordați studierii limbii engleze primul loc. Dacă doriți să vă simtiți ușor în lumea afacerilor, să comunicați liber cu investitorii voștri, să scrieți corect un CV, să faceți afaceri și conversații telefonice, atunci cursuri de engleză în Chișinău vă vor ajuta foarte mult în acest sens.

Engleză de afaceri de la zero

Cursuri de engleză Chișinău ciocana vor permite oamenilor de afaceri să învețe limba ca să-și poată extinde cu ușurință afacerea și să stabilească relații cu investitorii lor. Metodologia ESL pe care se bazează cursuri de engleză botanică confirmă înca o dată că nimic nu este imposibil în viața noastră!

Pentru a conduce afacerea cu succes, trebuie să interacționați cu diferiți parteneri de afaceri, să fiții conștienți de regulile lor de viață și cum aceștia gândesc. Cursuri de engleză online Chișinău oferă multe fraze, exemple și cuvinte utile pentru a putea comunica fluent pe tema afacerilor.

De ce aveti nevoie de engleză de afaceri?

Chiar dacă aveți deja cunoștințe despre structura generală a limbii și un vocabular destul de bogat, atunci studierea englezei de afaceri este pur și simplu necesară pentru voi, mai ales dacă interacționați cu colegii străini la locul de muncă. Limba engleză de afaceri va fi utilă în multe situatii, mai ales cand este vorba de comunicarea cu clienții straini. Aptitudine fluentă a limbii engleze vă va ajuta să găsiți un loc de muncă și să vă construiți cariera.

Studierea limbii engleze pentru oamenii de afaceri este necesară dacă:

 • Munca dumneavoastră este legată de diverse călătorii de afaceri în străinătate
 • Comunicați cu parteneri străini
 • Aveți dorința de a obține o educație în străinătate, o diplomă de MBA și de a face stagii într-o companie străină.

Avantajele participării la cursuri online de engleză în Chișinău:

 • Oportunitatea de a vă extinde perspectivele de afaceri
 • Comunicare liberă cu colegii, intermediarii, clienții și partenerii străini
 • Obțineți oportunități nelimitate de a deveni un profesionist de scara mondială
 • Crearea CV-ului
 • Comunicare prin telefon
 • Susținerea interviurilor
 • Desfășurarea negocierilor și prezentărilor de afaceri
 • Exprimare liberă a gândurilor la diverse conferințe

Caracteristicile studierii limbei engleze de afaceri

Programul cursurilor online de engleză de afaceri constă din:

 • vocabular comun de afaceri și etichetă în afaceri, care este de mare ajutor în situații standarte. Prin urmare, dacă trebuie să stăpâniți jargonul profesional și terminologia specială, atunci trebuie să alegeți cursuri de engleză Chișinău botanica pentru o anumită sferă de afaceri.
 • componentă scrisă, deoarece utilizarea expresiilor corect selectate va permite antreprenorilor să-și îmbunătățească reputația în fața partenerilor străini, să câștige favoarea lor și, cel mai important, să obțină noi clienți.
 • necesitatea practicii de comunicare în sfera afacerilor;
 • pregătirea pentru promovarea examenelor;
 • stăpânirea vocabularului înalt specializat;

Dacă sunteți în căutarea unor cursuri de engleză eficiente și de calitate pentru antreprenori sau oameni de afaceri și nu aveți timp să le urmați, cu siguranță ar trebui să vă înscrieți la «Success Academy». Școala oferă propriile forme de învățare și predare online conform metodei ESL, datorită căreia puteți învăța, pe lângă limba engleză bază și limba de afaceri, fără să pierdeți timpul, vă puteți pregăti în același timp pentru examene internaționale și nu numai.