Completează formularul de înscriere!

Tabăra de limbi străine de vară pentru îmbunătățirea limbii engleze la Ciocana

mai 13, 2023
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2023/05/6-ways-teens-learn-English-at-our-schools-1280x699.jpg

Să studiezi limba engleză nu este deloc plictisitor într-o tabără de limbi străine pentru copii de la „Success Academy”!

Vacanța de vară – perioada în care ne jucăm, ne distrăm și ne facem noi prieteni. De asemenea, vara este o perioadă bună pentru a învăța și a exersa activ limba engleză.

Tabăra de engleză din Chișinău de la școala „Success Academy” își deschide porțile pentru copiii cu orice nivel de cunoaștere al limbii engleze: atât pentru cei care fac primii pași, cât și pentru cei care au deja o bază solidă de cunoștințe și vor să o îmbunătățească.

Învățarea limbii engleze este ușoară cu „Success Academy”

Ce copil ar vrea să stea între patru pereți și să învețe regulile în timpul verii? Programul taberei de limbi străine de la „Success Academy” este conceput pentru a combina activitățile educative cu cele distractive. Jocurile în aer liber, plimbările, lecțiile tematice – toate concepute pentru a face învățarea limbii engleze distractivă și ușoară și, cel mai important, pentru a depăși bariera nesiguranței care vă împiedică adesea să vorbiți o limbă străină.

Profesorii experimentați ai școlii știu cum să facă învățarea cu adevărat distractivă și eficientă. Lecțiile sunt predate într-o atmosferă jucăușă și relaxată, astfel încât elevii să se poată relaxa și să poată comunica fluent în limba engleză.

Materialul nou este consolidat imediat în practică, prin jocuri lingvistice interactive, sarcini creative și experimente cognitive. Grupurile sunt alese astfel încât elevii din ele să aibă aproximativ același nivel de cunoaștere al limbii. Este întotdeauna mai interesant să exersezi situații lingvistice în compania colegilor, iar la sfârșitul taberei copilul dumneavoastră va găsi noi cunoștințe cu care poate continua să exerseze limba străină.

Tabăra pentru copiii de învățare a limbii engleze de la școala de limbi străine „Success Academy” oferă 10 zile de imersiune totală în limba engleză. Până la sfârșitul turei, copiii vor ști cum să poarte o conversație asupra unor subiecte cotidiene, cum să răspundă la întrebări de bază despre ei înșiși și cum să își exprime și să-și argumenteze propriile puncte de vedere. Datorită imersiunii în mediul lingvistic, înțelegerea lor auditivă a limbii engleze se va îmbunătăți.

Să studiezi limba engleză nu este deloc plictisitor într-o tabără de limbi străine pentru copii de la „Success Academy”!