Completează formularul de înscriere!

English schoolTabără de vară de limba engleza

iunie 12, 2020
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2019/06/4k-wallpaper-adorable-blur-boy-1280x720.jpg

Vacanța de vară nu e cea mai bună perioadă pentru studierea manualelor, tocială și repetarea cuvintelor noi din dicționare! Dar cum să nu uiți tot ce ai învățat pe parcursul anului?

Vara, copiii au mai mult timp liber, pe care visează să-l bucure lăsând deoparte toate manualele și caietele. Mulți părinți sunt îngrijorați că copilul lor va pierde abilitățile dobândite în timpul anului școlar. Școala de limba engleză din Chișinău „Academia de succes” oferă copiilor de la 8 la 14 ani o tabără de vară în care învățarea limbii engleze este o plăcere. Programul taberei de vară este conceput în așa fel încât copilul să memoreze cuvinte noi și să antreneze limba vorbită cât mai eficient posibil, în timp ce nu stă câteva ore pe zi la manuale. Majoritatea lecțiilor se desfășoară într-un mod jucăuș. Am organizat 2 ture ale taberei de vară:

Prima tura va începe pe 7 iunie 2021. Durata – 14 zile de la 10.00 la 15.00. Cursurile din tabără se țin la adresele:

Ciocana – bd. Mircea cel Bătrân 11/6 tel. +373 682 34 040

Botanică – str. Cuza Vodă 30/1 tel. +373 686 91 559

 

Beneficiile taberei de vară de limba engleza de la «Academia de success»:

  • Curriculumul combină învățarea directă a limbii engleze, jocurile și sarcinile creative în care copilul se poate exprima.
  • Instruirea are loc în conformitate cu metoda ESL, care este utilizată în mai mult de 23 de țări.
  • Imersiunea în atmosfera Regatului Unit – aceasta îi permite copilului să gândească imediat în engleză și să îmbunătățească limba conversationala.
  • Jocuri colective în timpul liber.
  • Lecții de desen, de arta plastica și alte tipuri de arte aplicate.
  • Gustări sănătoase, în timp potrivit, conform unui program. Ca gustare, oferim copiilor fructe coapte proaspete, sucuri naturale – acest lucru nu numai că va ajuta la satisfacerea foametei, ci și la înveselire, va da energie pentru a dobândi noi cunoștințe.
  • Extinderea vocabularului copilului – învățarea a peste 300 de cuvinte noi.

Încă aveți dubii? Sunați la 068 23 40 40 și înscrieți-vă copilul pentru o lecție de încercare gratuită!