Completează formularul de înscriere!

English schoolNu știti dacă copilului Dmn. îi va place cursul? Înscrieți-vă pentru o lecție de probă!

iunie 12, 2020
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2019/06/photo-of-woman-and-boy-smiling-while-watching-through-imac-0-1280x720.jpg

Alegerea unui curs de instruire pentru copil poate fi o provocare, căci s-ar putea să nu-i placă. Avem o propunere pentru Dvs., aduceți copilul la o lecție de probă la noi și vom face tot posibilul să-l implicăm și să-l interesăm de în învățarea limbii engleze.

Adesea ne confruntăm cu incertitudinea părinților că cursul nostru va fi plăcut și potrivit pentru copilul lor sau nu. Oferim o soluție excelentă – o lecție de încercare. Sunați și înscrieți-vă pentru o lecție de încercare. Promitem că vom face tot posibilul pentru a atrage atenția copilului dumneavoastră și a-i arăta lumea incitantă a învățării limbii engleze.

Cel mai adesea, după o lecție de probă, părinții și copiii sunt extrem de mulțumiți și se înscriu imediat pentru cursuri de engleza in Chisinau complet. Acest lucru se datorează metodelor noastre unice de predare – in primul rand, metodei ESL.

Vă prezentăm o cantitate mare de informații pe care le prezentăm copiilor sub formă de joc – astfel reușim să atingem mai multe regiuni functionale ale creierului, să activăm procesele de memorie pe termen lung și să facem învățarea unei limbi străine distractivă și eficientă.