Completează formularul de înscriere!

English schoolDe ce este important să cunoaștem limba engleza?

august 30, 2021
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2021/08/000489087_l_crop-1.jpg

Viața modernă ne dictează condițiile sale, dintre care una este nevoia de a cunoaște engleza cel puțin la un nivel elementar. Atunci când angajează un nou angajat, conducerea este aproape întotdeauna interesată dacă vorbește limbi străine. Concurența dintre specialiști este foarte mare astăzi și, dacă cunoașteți o limbă străină, șansele de angajare cu succes cresc...

Viața modernă ne dictează condițiile sale, dintre care una este nevoia de a cunoaște engleza cel puțin la un nivel elementar.

Atunci când angajează un nou angajat, conducerea este aproape întotdeauna interesată dacă vorbește limbi străine. Concurența dintre specialiști este foarte mare astăzi și, dacă cunoașteți o limbă străină, șansele de angajare cu succes cresc semnificativ. Astăzi companiile internaționale se dezvoltă activ, apar din ce în ce mai multe firme care sunt în relații de afaceri cu organizații din alte țări.

 

După ce ați învățat limba engleză, veți obține un bonus ca posibilitatea de a asculta melodii ale interpreților străini fără traducere și de a viziona filme fără traducere, precum și multe programe diferite. Deoarece engleza este limba internațională, în această limbă sunt transmise majoritatea canalelor de televiziune.

 

Învățarea limbii engleze este deosebit de importantă pentru fanii turismului. În timpul vacanței în străinătate, nu veți simți niciodată disconfort. Puteți găsi cu ușurință o limbă comună cu localnicii, veți putea comunica cu vânzătorii din piețe și magazine și nu vă veți pierde niciodată în oraș. În cele din urmă, cunoașterea limbii engleze vă va ajuta să cunoașteți mai bine noua țară pe măsură ce interacționați cu populația locală.

 

De asemenea, este foarte important să cunoașteți limba engleză pentru a studia literatura de specialitate. Unele manuale nu sunt traduse în limba română, ceea ce limitează posibilitățile de dobândire de noi cunoștințe.

 

Învățarea unei noi limbi devine un hobby interesant care vă va diversifica viața. Pe măsură ce înveți engleza, ai ocazia să te exprimi în moduri noi.

 

Cunoașterea limbii engleze vă oferă oportunități suplimentare de câștig. Puteți câștiga bani în plus ca tutor, puteți traduce articole, rezumate, puteți ajuta cu documente și puteți oferi alte servicii pe bază de plată. Cunoașterea limbii engleze vă va permite să descoperiți noi orizonturi în voi înșivă și să vă extindeți capacitățile. Cunoașterea unei limbi străine nu va fi niciodată inutilă în condițiile moderne. Abilitățile voastre vor fi cu siguranță utile de mai multe ori.

 

Un alt motiv, poate oarecum neașteptat, pentru a învăța limba engleză este o memorie bună! Potrivit cercetărilor, cursivitatea în două limbi (și doar procesul de învățare a unei limbi străine) poate proteja creierul de schimbările negative legate de vârstă. Unele tipuri de demență senilă la persoanele care vorbesc cel puțin două limbi sunt diagnosticate cu până la cinci ani mai târziu decât cele care vorbesc o singură limbă.