Completează formularul de înscriere!

Cursuri pregătitoare pentru copii: învățarea nu este plictisitoare la Success Academy

martie 17, 2024
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2024/03/Cursuri-engleza-intensiv-1280x853.jpg

La cursurile de limbă engleză pentru copii de la Success Academy, copiii primesc toate cunoștințele necesare într-un mod amuzant și jucăuș.

După înscrierea copilului la un curs pregătitor, părinții încep să aștepte cu entuziasm primele succese ale acestuia. Dar este oare posibilă contribuția la învățarea unei limbi străine acasă? Lingviștii știu că implicarea familiei în învățarea limbii engleze de către un copil poate face o mare diferență.

Faceți din învățare un joc

Limba este o parte din viața noastră de zi cu zi. Nu vă stresați copilul vorbindu-i despre munca grea de a studia, ci mai degrabă transformați învățarea acasă într-un joc zilnic. Desene animate, programe pentru copii, cărți – citiți și urmăriți împreună.

Practicați limba

Gătiți împreună cu copilul dumneavoastră folosind rețete originale, citiți-le împreună și căutați produsele potrivite atunci când mergeți la cumpărături pe o listă făcută în limba engleză.

 Stabiliți o „zi în limba engleză”.

Alegeți o zi în care veți vorbi doar în limba engleză. S-ar putea să fie dificil la început, dar veți observa – în curând copilul dumneavoastră va aștepta cu nerăbdare această zi.

La cursurile de limbă engleză pentru copii de la Success Academy, copiii primesc toate cunoștințele necesare într-un mod amuzant și jucăuș. Profesorii atenți și grijulii, care lucrează în grupuri mici și folosesc metode testate în timp, vă vor îndruma copilul spre succes.

Puteți alege un curs în funcție de grupa de vârstă:

  • grupa de dezvoltare timpurie (vârsta 3-5 ani);
  • cursurile de pregătire școlară (vârsta 5-7 ani).

Matematică, limba română și artă sunt, de asemenea, incluse în program.

Numărul de locuri este limitat. Sunați și lăsați o cerere chiar acum: 068 23 40 40 40 pentru a avea timp să vă înscrieți.