Completează formularul de înscriere!

Educație pentru copiiMituri despre învățarea limbii engleze în grupurile de dezvoltare timpurie din Chișinău

martie 17, 2024
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2024/03/children-06-1140x660-1.jpg

Vă puteți continua studiile în cadrul cursurilor de pregătire pentru școală (pentru copii cu vârste cuprinse între 5 și 7 ani). Programul include, de asemenea, matematică, limba română și artă.

Limba engleză astăzi nu este doar un bonus plăcut pentru dezvoltarea intelectuală, ci și o calitate necesară pentru o persoană care țintește spre succes. De aceea, tot mai des părinții se gândesc ca copilul să înceapă să învețe limba engleză cât mai devreme posibil. Dar învățarea timpurie a limbii poate dăuna copilului?

Școala Success Academy dezminte miturile.

Învățarea limbii engleze inhibă dezvoltarea limbii materne

Unii părinți se tem că, dacă își încarcă copilul cu limba engleză, vor rămâne mai puține resurse pentru limba maternă, iar copilul va fi mai puțin capabil să o stăpânească. Cercetările arată că, dimpotrivă, copiii care învață două limbi străine de la o vârstă fragedă au o memorie, o atenție și o creativitate mai bună și sunt mai capabili să analizeze.

Copilul va începe să confunde limbile

Aceste situații se întâmplă la început, dar, de obicei, copilul își dă seama că a început să vorbească o altă limbă și se corectează singur.

Pronunția limbii materne se va deteriora

Dacă copilul nu are probleme de vorbire, învățarea limbii engleze nu le va provoca.

Cursurile de dezvoltare timpurie pentru copii de 3-5 ani de la Success Academy se bazează pe metode eficiente și testate în timp. De 20 de ani sunt folosite cu succes în peste 40 de țări din întreaga lume. Profesorii atenți vor avea grijă de copilul dumneavoastră și îl vor ajuta să depășească orice dificultăți, astfel încât să poată învăța o nouă limbă cu ușurință și cu plăcere.

Vă puteți continua studiile în cadrul cursurilor de pregătire pentru școală (pentru copii cu vârste cuprinse între 5 și 7 ani). Programul include, de asemenea, matematică, limba română și artă.

Grăbiți-vă să vă înscrieți cât mai sunt locuri disponibile! Dați click pe buton sau sunați la: 068 23 40 40 40.