Completează formularul de înscriere!

Cursuri de engleză pentru copii în Chișinău: cum să înveți rapid limba?

martie 14, 2023
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2023/03/english-adults.jpg

Cursurile de limba engleză pentru copii sunt cea mai evidentă alegere pentru cei care se gândesc să trimită un copil să studieze la o universitate din străinătate sau să se mute definitiv într-o țară vorbitoare de limba engleză.

Cursurile de limba engleză pentru copii sunt cea mai evidentă alegere pentru cei care se gândesc să trimită un copil să studieze la o universitate din străinătate sau să se mute definitiv într-o țară vorbitoare de limba engleză. Chiar dacă nu intenționați să părăsiți Moldova, limba engleză poate fi un avantaj semnificativ pentru copilul dumneavoastră atunci când aplicați pentru un loc de muncă într-o companie de top.

În mod tradițional, programele școlare s-au concentrat mai mult pe înțelegerea unei limbi străine decât pe stăpânirea acesteia. Adesea, chiar și după 5-6 ani de învățare a limbilor străine, adolescenții nu pot comunica fluent în limba engleză, refuză să vorbească de teamă să nu facă o greșeală și au dificultăți în dialogurile simple de zi cu zi.

Engleză pentru copii în Chișinău folosind metodologia ESL

Cursurile de engleză pentru copii din Chișinău de la «Success Academy» vor ajuta copilul dumneavoastră să vorbească limba engleză. La această școală se folosește metodologia recunoscută la nivel internațional ESL – English as a second language (engleza ca a doua limbă).

Principiile de bază ale metodologiei sunt următoarele:

  • Accent pe practica vorbirii.

Încă de la primele lecții, copiii încep treptat să vorbească în limba străină, să stabilească o pronunție corectă și să consolideze cuvintele învățate.

  • Dezvoltarea vocabularului în fiecare lecție.

Vocabularul nou este prezentat în context, iar vocabularul deja învățat este consolidat în paralel.

  • Vorbiți fără să vă gândiți.

Scopul principal al metodologiei ESL este de a dezvolta utilizarea automată a structurilor de vorbire de către copil, astfel încât frazele pe care dorim să le folosim să ne vină în minte, la fel ca atunci când comunicăm în limba maternă.

Învățarea are loc în grupuri mici, astfel încât profesorul să poată acorda atenția necesară fiecărui elev.

Școlile «Success Academy»  își așteaptă elevii în sectoarele Centru, Botanica, Ciocana și Buiucani. Dacă, din anumite motive, copilul dumneavoastră nu poate fi prezent fizic la cursuri, atunci vă puteți înscrie online.