Completează formularul de înscriere!

Cursuri de limba românăRomână pentru vorbitori de limbă rusă

ianuarie 10, 2023
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2023/01/Romana.jpg

Predarea limbilor străine la «Success Academy» se desfășoară în conformitate cu metodologia recunoscută la nivel internațional "limba străină ca a doua limbă", ce înseamnă că limba este predată ca și cum ar fi o a doua limbă maternă pentru elev.

Republica Moldova este un stat multinațional în care limba rusă este practicată tot așa de des ca și  româna, care are statut de limbă de stat. Dar dacă nu demult cunoașterea doar a limbii ruse nu era un obstacol în calea obținerii unui post de muncă, astăzi tot mai mulți angajatori indică cunoașterea limbei române ca o cerință obligatorie pentru solicitanți.

Fără îndoială, cunoașterea limbii române este necesară pentru cei care intenționează să se mute în România sau să primească educație în limba română.

Și, în plus, cunoașterea limbii române este un bun prilej de a afla mai multe despre cultura și istoria țării noastre.

Puteți începe să studiați limba română de la zero la orice vârstă. A vorbi fluent în limba română într-un timp scurt este posibil cu  ajutorul cursurilor de Limba română de la școala de limbi străine pentru adulți și copii din Chișinău «Success Academy».

Română pentru vorbitori de limbă rusă

Predarea limbilor străine la «Success Academy» se desfășoară în conformitate cu metodologia recunoscută la nivel internațional „limba străină ca a doua limbă”, ce înseamnă că limba este predată ca și cum ar fi o a doua limbă maternă pentru elev.

Principala diferență dintre metodologia „limba străină ca a doua limbă” față de alte metodici consta în implementarea rapidă în mediul lingvistic. Elevii nu invață regulile, ci se antrenează în însușirea celor mai comune construcții gramaticale și construiesc un vocabular activ.

Cuvintele noi sunt imediat se aplică în practică, cărora li se alocă mai mult de 80% din timpul lecției.

După câteva lecții, vei observa singur cât de încrezător și ușor vorbești româna, chiar dacă nu ai mai învățat-o până acum.

Puteți studia limba română la Chișinău la cea mai apropiată școală «Success Academy»: în sectoarele Centru, Botanica, Ciocana sau Buiucani. Și dacă prezența fizica la lecții este incomodă din orice considerente, atunci există întotdeauna posibilitatea de a studia online.