Completează formularul de înscriere!

English schoolMetoda ESL este un instrument versatil și eficient pentru obținerea rezultatelor înalte în învățarea limbii engleze

septembrie 27, 2021
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2021/09/213.jpg

Apariția și aplicarea metodei ESL English as a second language (ESL) – se traduce din limba engleză ca a doua limbă. Această metodă de învățare a limbajului comunicativ și natural, pe care o puteți insuși la cursuri de Engleză în Chișinău, are rădăcini străvechi, judecând după referințele istorice, datând din secolul al XV-lea, având în...

Apariția și aplicarea metodei ESL

English as a second language (ESL) – se traduce din limba engleză ca a doua limbă. Această metodă de învățare a limbajului comunicativ și natural, pe care o puteți insuși la cursuri de Engleză în Chișinău, are rădăcini străvechi, judecând după referințele istorice, datând din secolul al XV-lea, având în vedere creșterea comerțului și colonizarea Angliei în întreaga lume. Britanicii au jucat un rol important în dezvoltarea programelor de formare la scară largă în țările de comerț și coloniile lor. Apoi a început introducerea treptată și studierea limbii engleze ca a doua limbă peste hotare. De fapt, engleza este încă folosită în mare măsură ca lingua-francă în multe țări de astăzi. Necesitatea de a vorbi nu numai în limba lor maternă a fost dovedită istoric, iar metoda învățării „naturale”, adică ca și în copilărie am învățat să vorbim propria noastră limbă, există până în prezent.

Metoda ESL, pe care o puteți învăța la cursuri de Engleză în Chișinău, folosește principiul „de la simplu”, predând mai întâi o conversație simplă de zi cu zi, apoi crescând complexitatea și, ca rezultat, o tranziție treptată de la limbajul practic vorbit la complexitatea teoriei, regulilor și gramaticii. Trebuie să înțelegeți că expresiile literare și publicistice sunt fundamental diferite de engleza vorbită și această bază a tehnicii face posibilă adaptarea rapidă într-un cerc, de exemplu, în cazul vorbitorilor nativi, iar gândirea asociativă face posibilă amintirea cu ușurință a unei informații.

Oportunitatea de a-și realiza este foarte aproape

Devine clar că în secolul XXI, în condițiile unei economii mondiale dezvoltate, în capitala Moldovei și în cel mai mare oraș Chișinău, va fi dificil să obții mari rezultate și succese fără cunoașterea limbii engleze. Într-adevăr, până acum, pentru mulți rămâne foarte interesant și, totodată, dureros, de exemplu, problema găsirii locului de muncă decent, deoarece capacitatea de a vorbi o limbă internațională se adaugă tuturor celorlalte cerințe în CV. Datorită cursurilor de Engleză în Chișinău, veți putea descurca foarte rapid cu această problemă. Totuși, aceasta nu este singura problemă care necesită studierea fundamentală a limbii engleze, care trebuie rezolvată cât mai curând posibil și imediat.

Cursurilor de Engleză în Chișinău, care se desfășoară la școala de engleză pentru copii și adulți „Success Academy”, îi va ajuta pe toți cei care se străduiesc să-și îmbunătățească profesionalismul și să devină un angajat universal și de neînlocuit. Acest lucru se datorează abordării foarte scrupuloase a cadrelor didactice de la cursuri de Engleză în Chișinău în procesul interacțiunii cu elevii, precum și utilizării tehnicilor inovatoare, a muncii de grup și individuale. În plus, alegerea metodei ESL vă permite să învățați în mod simplu, eficient și într-un timp scurt limba engleză la nivelul de „vorbit”. Este necesar să înțelegeți că, toți cei care vin la cursuri de engleză în Chișinău, la Botanica și Buiucani și cursuri de engleză în Chișinău, la Ciocana studiază după metodele de autor și un plan personal de instruire, revizuit în mod regulat pe parcursul cursului.

Confortul și accesibilitatea

Datorită amplasării școlii în Chișinău, locuitorilor din sectoarele Botanica, Ciocana și Buiucani îi vor fi ușor să participe la cursuri de engleză. Pentru cei care economisesc timp și nu vor să-i irosească pe drum, pentru cei care „comunicarea în direct” nu este un aspect decisiv, există cursuri de engleză online în Chișinău de diferite niveluri. În funcție de solicitările dvs., puteți alege cursuri de engleză  online în Chișinău individuale, de grup, pentru copii, adulți sau începători. Profesorii de la cursuri de engleză online în Chișinău folosesc un studiu treptat în procesul de comunicare, ceea ce duce la o stăpânire încrezătoare a vocabularului de zi cu zi.

Cursurile de engleză online în Chișinău presupun șase niveluri de cursuri, combinate cu lecții de grup și individuale, formează o bază adecvată pentru orice nivel de cunoaștere a limbii engleze. Puteți determina nivelul cunoștințelor dvs. trecând testul pe site-ul școlii „Success Academy”.  Pentru cei care doresc să înțeleagă cum funcționează cursuri de engleză online în Chișinău, vă sugerăm să luați o lecție de engleză de probă. Optzeci la sută din cursuri sunt practica conversațională a metodei ESL, care vă permite nu numai să învățați engleza, ci să studiați cum să vă exprimați gândurile, să înțelegeți și să comunicați cu ajutorul ei.