Oxana Volosciuc

Să lucrez cu oamenii e o mare bucurie pentru mine…

https://uspeh.md/wp-content/uploads/2020/05/oxana_3.jpg

Profesor de limbă englezăOxana Volosciuc

Oksana a plăcut întotdeauna să lucreze cu oamenii. Îi plăcea să le spună și să-i învețe ceva nou. Această atitudine față de viață i-a determinat profesia viitoare. După ce a absolvit Facultatea de Limbi Străine la Universitatea Internațională din Moldova, a obtinut profesia de traducător. Dar, după ce a lucrat o vreme, și-a dat seama că, pe lângă faptul că lucrează cu documente, are nevoie de o comunicare live cu alte persoane. Pasiunea de a împărtăși informații noi și de a motiva succesul nu a părăsit-o, iar ea a decis să devină profesor. Pentru aceasta, a urmat cursuri pedagogice și, după absolvire, a început să predea. Aceasta meserie îi aduce bucurie. Oksana nu urmărește faima și recunoașterea, cea mai mare apreciere pentru ea este succesul elevilor ei și recunoștința lor.

Oksana consideră că cheia succesului în învățarea unei limbi străine este o atmosferă confortabilă, plăcută în timpul lecției  și o abordare individuală a fiecărui elev, care îl ajută să depășească barierele interne și să perceapă în mod deschis informațiile, să împărtășească ceea ce rămâne neclar și să-și demonstreze succesul.

https://uspeh.md/wp-content/uploads/2020/05/oxana_2.jpg
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2020/05/oxana_2.jpg

Oksana predă cursuri pentru începători și cursuri de engleza pentru copii Chișinău Botanica si Ciocana, folosind metoda ESL. Prin înscrierea unui copil la un curs cu Oksana, vă puteți bucura de succesul copilului în învățarea limbii engleze și asigurați-vă că un program de instruire adecvat asigură succesul fără stres, țipete și investiții financiare mari. Sunați pentru a inscrie copilul la cursuri de limba engleză in Chișinău.