Aliona Iaroslavțev

Un prieten de nădejde în învățarea distractivă a limbii engleze…

https://uspeh.md/wp-content/uploads/2020/05/aleona_2.jpg

Profesor de limbă englezăAliona Iaroslavțev

Alena a decis să își lege inseparabil viața de limba engleză și, în acest sens, a ales 2 profesii simultan: un traducător și un profesor de engleză. Dragostea pentru predare a câștigat, iar Alena s-a stabilit în cele din urmă pe predare.

Alena se comporta cu elevii foarte călduros. În lecțiile ei domnește o atmosferă de calm. Elevii ei nu știu ce este stresul, tensiunea în timpul lecțiilor. Datorită abordării individuale a fiecărui student, Alena reușește să demonstreze în mod constant rezultate excelente pentru studenții ei.

Este foarte atentă la fiecare elev și, dacă înțelege că materialul nu a fost stăpânit corect, nu trece niciodată la o nouă secțiune. Pentru ea, nu doar cunoștințele teoretice sunt foarte importante, ci și abilitățile practice. Este foarte important pentru Alena să-și instruiască limba engleză conversațională.

https://uspeh.md/wp-content/uploads/2020/05/aleona_3.jpg
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2020/05/aleona_3.jpg

Alena predă cursuri de engleză pentru toate vârstele și nivelurile. Înscriindu-vă la cursuri de Engleza in Chisinau cu Alena, vă veți simți în cele din urmă încrezători în cunoștințele dvs. și veți înceta să vă simțiți teamă atunci când încercați să vorbiți engleză.